Webdesign

 

Webdesign is al lang niet alleen meer het ontwerpen van een site met tekst- en beeldmateriaal en een duidelijke navigatie. In deze tijd met tablets en smartphones is het belangrijk dat uw site ook goed te bekijken is op deze apparatuur. Daarom moet de site flexibel worden opgezet en zich aanpassen aan de beeldscherm resolutie van de bezoekers.

Procedure

We beginnen altijd eerst met een gesprek om de opzet van de website in kaart te brengen. Daarbij stellen we uw doelgroep vast en leiden daar de doelstelling van de website van af. Het uiterlijk van de site wordt zoveel mogelijk in overeenstemming gebracht met uw huisstijl om de herkenbaarheid van de website optimaal te doen zijn.
Volgende stap is het opstellen van een offerte waarin vrijblijvend een overzicht wordt gegeven van de werkzaamheden, de planning en de geschatte kosten om tot de website te komen. De site wordt vervolgens stap voor stap gebouwd aan de hand van een globaal functioneel ontwerp dat telkens met u wordt doorgesproken. Afhankelijk van deze opzet wordt het aantal pagina's bepaald evenals de eventuele technische bijzonderheden zoals koppelingen, e-mail, formulieren e.d.

Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van door ons ontworpen websites. Voor een showcase van deze sites klikt u op de afbeelding.